Forum [UITVERKOCHT]

We schrijven de 70er jaren Duitsland: de DDR, Berlijn en de Muur, Mercedes Benz, Franz Beckenbauer, Willy Brandt, Tatort, Derrick en vooral …de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck!

Nederland genoot mee van de Duitse Schlagers van Udo Jürgens, Costa Cordalis, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Chris Roberts, Marianne Rosenberg, Heino en natuurlijk Dennie Christiaan en onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du”. En wat te denken van nostalgische TV-tunes van o.a. Derrick, die Biene Maja en Sendung mit der Maus?

Één van de leukste Guilty Pleasures ooit

Hanssi Kaiser en z’n orkest trakteert ons met een welwillende knipoog en in gepast 70er jaren decor met dito outfit op een onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’ en brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”.

Niet alleen de liefhebbers van het genre Duitse Schlager, maar ook zij die er destijds wat minder van gecharmeerd waren zullen nu kunnen genieten van deze überauthentieke schlagershow. Voor de één alsof de tijd heeft stil gestaan en voor de ander één van de leukste guilty pleasures ooit.

Ticket Link

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@hanssikaiser.com

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Vooruitzichten

Datum

24-09-2022
20:30

Locatie

Forum [UITVERKOCHT]
Engelenkampstraat 68 , Sittard , Netherlands
En dit zeggen bezoekers

Live video