Forum

We schrijven de 70er jaren Duitsland: de DDR, Berlijn en de Muur, Mercedes Benz, Franz Beckenbauer, Willy Brandt, Tatort, Derrick en vooral …de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck!

Nederland genoot mee van de Duitse Schlagers van Udo Jürgens, Costa Cordalis, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Chris Roberts, Marianne Rosenberg, Heino en natuurlijk Dennie Christiaan en onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du”. En wat te denken van nostalgische TV-tunes van o.a. Derrick, die Biene Maja en Sendung mit der Maus?

Één van de leukste Guilty Pleasures ooit

Hanssi Kaiser en z’n orkest trakteert ons met een welwillende knipoog en in gepast 70er jaren decor met dito outfit op een onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’ en brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”.

Niet alleen de liefhebbers van het genre Duitse Schlager, maar ook zij die er destijds wat minder van gecharmeerd waren zullen nu kunnen genieten van deze überauthentieke schlagershow. Voor de één alsof de tijd heeft stil gestaan en voor de ander één van de leukste guilty pleasures ooit.

Ticket Link

Datum

25-09-2022
13:00

Locatie

Forum
Engelenkampstraat 68, Sittard , Netherlands
En dit zeggen bezoekers
Live Beelden
21 oktober 2023

Theater 't Gasthoês

Horst aan de Maas